Welkom op Meubels-van-Steigerhout.nl

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Hondenmand van steigerhout

Reviews:

Review dit product als eerste

Beschikbaarheid:

In voorraad

Prijs:
€ 95,00

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op:

Telefoon: +31 (0)53 - 57 43558
Mobiel: 06 33 10 80 18

Stel uw product samen

* Verplicht

€ 95,00

Onze voordelen

  • Slechts 1 week levertijd!
  • Veilig en vertrouwd betalen met iDeal
  • Slechts 49 Euro bezorgkosten
  • Stel zelf je eigen producten samen!

Details

Hondemand van steigerhout

Aanvullende Informatie


Bank indeling

Indeling 1


Kast indeling

Indeling 1 Indeling 2 Indeling 3
Indeling 1 Indeling 2 Indeling3

Gebruikt steigerhout

Gebruikt steigerhout is zoals het al word genoemd steigerhout wat is gebruikt voor steigers te bouwen op de bouwplaats. De steigerplanken liggen veelal buiten daardoor is het hout door uv stralen sterk verkleurd en door de weersinvloeden en cement kalk verf en andere bouwmaterialen hebben de steigerplanken na grondig schuren en variatie van kleuren.Doordat het gebruikt steigerhout is kunnen  er bv zaagsnedes , scheurenvof beschadigingen in een plank zitten .

  Grey wash donker

Een wat donkerdere variant van de grey wash licht. Ook bij deze behandeling blijven de nerven en knoesten zichtbaar.

  Grey wash licht

Dit is ook een niet dekkende behandeling waarbij de kleur van de gekozen houtsoort nog wat doorkomt. De houtnerf en knoesten blijven goed zichtbaar. Grey wash is wat grijzer dan white wash en komt op alle houtsoorten goed tot zijn recht. Bekijk de houtsoorten om alle behandelingen te zien.

  2 componenten lak

Deze behandeling impregneert het hout waardoor deze beter afneembaar is dan bijvoorbeeld een white of grey wash. Het is een lak welke een zeer mooi effect heeft op oud steigerhout. Bekijk de houtsoorten om alle behandelingen te zien. Deze lak is uitsluitend geschikt voor binnengebruik. Deze behandeling bieden we ook aan voor diverse producten als extra toplaag. Zo kunt u dan bijvoorbeeld de kleur white wash kiezen met daarover de 2 componenten lak waardoor het meubel praktischer wordt in onderhoud.

  White wash

Een niet dekkende behandeling waarbij de kleur van de gekozen houtsoort nog wat doorkomt. De houtnerf en knoesten blijven goed zichtbaar. White wash komt het beste tot zijn recht op oud steigerhout.

  RAL 9005 Zwart

Dekkende zwarte verf. Een dekkende behandeling impregneert de plank volledig waardoor vocht er niet in kan trekken en vlekken dus gemakkelijk af te nemen zijn. Bij het bestellen van een RAL kleur is de gekozen houtsoort mede bepalend voor het eindresultaat en zal de kleur derhalve ook niet 1:1 overeenkomen met de RAL kleurenwaaier.

  RAL 9010 Wit

Dekkende witte verf. Een dekkende behandeling impregneert de plank volledig waardoor vocht er niet in kan trekken en vlekken dus gemakkelijk af te nemen zijn. Bij het bestellen van een RAL kleur is de gekozen houtsoort mede bepalend voor het eindresultaat en zal de kleur derhalve ook niet 1:1 overeenkomen met de RAL kleurenwaaier.

Bestelling en levering

Voor al onze producten incl kussens geldt een levertijd van 1 week.

Wij komen altijd  met twee chauffeurs en brengen de meubels op de door u gewenste locatie

Bezorgkosten

Heel Nederland € 49

Belgie: € 89

Behandeling binnen

Behandeling voor binnen is mogelijk in elke gewenste kleur, white wash, wit in glans of mat; rood of blauw voor het meubel op de kinderkamer. Wij gebruiken lakken op waterbasis. Bent u na verloop van tijd uitgekeken op de kleur, dan zijn onze lakken te allen tijde goed te overschilderen met een andere kleur en heeft u weer een prachtig nieuw meubel.

Wij bieden diverse behandelingen voor alle meubelen. U kunt uw steigerhouten meubels zelf ook behandelen met een beits of dekkende verf, echter komt u dan minder makkelijk tussen de randen en verbindingen. Voordat de meubels afgemonteerd worden, worden alle planken behandeld en na montage afgewerkt. Zo komt er bij werking van de planken geen onbehandeld hout in het zicht.

Voor alle behandelingen geldt dat de uiteindelijke kleur kan afwijken van de getoonde exemplaren of RAL kleuren kaart. Elke partij hout is anders van kleur en structuur, tevens is de zuiging van elke plank anders waardoor de behandelingen per plank zelfs nog wat anders uit kunnen pakken.


Behandeling buiten

Voor behandeling van uw buitenmeubel gebruiken wij weersbestendige lakken en vernissen. Wij adviseren gelakte buitenmeubelen altijd te behandelen tegen weersinvloeden die de lak te zijner tijd doen verouderen en afbladderen. Tegen een kleine meerprijs krijgt u een perfect tegen weersinvloeden behandeld buitenmeubel waar u nog jaren plezier van zult beleven. Wij adviseren altijd het buitenmeubel na verloop van tijd opnieuw te behandelen, omdat ook de sterke beschermlaag uiteindelijk onderhevig is aan weersinvloeden.


Behandeling Landelijke Meubels

Ook voor landelijke meubels geldt dat wij deze op de karakteristieke wijze voor u behandelen. Licht- of donker teak; wij behandelen elk landelijk meubel op de door u gewenste manier. Op onze website ziet u de mogelijkheden en kunt u inspiratie opdoen voor het landelijke meubel dat wij graag voor u op maat maken en navenant behandelen.

Kussens

Dijkhuis Steigerhouten Meubels staat bekend om de prachtige accessoires die wij met uw meubel meeleveren. In een eigen naaiatelier worden zit- en rugkussens net als het door u bestelde meubel geheel op maat vervaardigd.

Standaard kussens

Cartenza Uni

 

Exclusieve kussens

Wifera Stripe

Mojave Fall  

Vinicio Spring

Copacobana

No Reviews Yet.

Schrijf uw eigen beoordeling

U werkt aan de beoordeling voor: Hondenmand van steigerhout

Hoe waardeert u dit artikel? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Price
Value
Quality