Buitenkeuken

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina

STEIGERHOUTEN BUITENKEUKEN

Oliebehandeling voor een buitenkeuken van steigerhout

Wij adviseren om de buitenkeuken te behandelen met een olie. Deze olie is speciaal ontwikkeld voor onze buitenmeubelen van steigerhout. Behalve dat het hout beter bestand is tegen weersinvloeden wordt de levensduur er ook door verlengd. Als de buitenkeuken behandeld is hoeft u in principe de eerste twee jaar het meubel niet te onderhouden. Als u het meubel onderhoud dan dient u de buitenkeuken licht op te schuren en opnieuw te behandelen met een olie. Tevens kan het meubel behandeld worden met een dekkende verf. Behalve de standaard drie kleuren die wij aanbieden kunnen wij het meubel ook behandelen met vrijwel elke andere kleur. De diverse behandelingen zijn bij ons per 1L en 2,5L na te bestellen.


BBQ MERKEN

Wij leveren meerdere merken barbecues. Het zijn allen topmerken op het gebied van gasbarbecues. Daarnaast kunnen we ook een Weber in de buitenkeuken zetten voor de echte Weber-liefhebber. De gasbarbecues zijn van het merk Boretti en Grandhall.  Voor de kamado liefhebbers verkopen we de Bastard.


VEILIGHEID

*Inbouw BBQ's zijn geschikt om strak in te bouwen, maar bij Meubels-van-Steigerhout houden we standaard minimaal 1,5cm ruimte naast de BBQ om brandgevaar uit te sluiten. (Tevens handig bij het gebruik van een BBQ hoes). Wij zijn niet verantwoordelijk voor ondeugdelijk gebruik van de BBQ waardoor brand kan ontstaan. U dient de BBQ schoon te houden, de ruimtes intact te houden, de juiste gasaansluiting te gebruiken en nooit de BBQ continu op hoogste temperatuur met de kap dicht aan te laten staan. Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing die bij de BBQ wordt geleverd.