Steigerhouten buitenkeuken bbq barbecue

Buitenkeuken Waddinxveen

steigerhouten buitenkeuken met bovenkast

Buitenkeuken Rijnsburg

Buitenkeuken Deurningen

Pas hieronder het product naar uw wensen aan:
€ 1.399,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Buitenkeuken deurningen

OMSCHRIJVING

Deze buitkenkeuken kunt u geheel naar wens samenstellen. De buitenkeuken is leverbaar in 60 cm diep en in 80 cm diep. Als u de buitenkeuken tegen een wand aan plaats dan dient u te kiezen voor 80 cm diep. Dit i.v.m. het openen van de klep van de bbq. De indeling is geheel naar wens aan te passen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de inbouw bbq aan de linkerkant komt i.p.v. aan de rechterkant. De eventuele wasbak en / of koelkast is ook naar keuze te plaatsen.

Wanneer u kiest voor een buitenkeuken voorzien van een koelkast en wieltjes dan wordt deze 103 cm hoog.

Een Boretti barbeque heeft een inbouwmaat van ongeveer 120 cm. Bij een 60 cm diepe variant zijn de hardstenen tegels 60 x 60 cm. Bij een 80 cm diepe variant zijn de hardstenen tegels 80 x 80 cm. Wilt u geen halve tegels op uw blad hou dan rekening met de inbouwmaat van de barbeque en de afmeting van de tegels.

Boretti Ligori Top

De Ligorio Top is ideaal om in- en op te bouwen in een bestaande of nieuwe buitenkeuken. Dit model leent zich uitstekend voor de persoonlijke invulling van uw Outdoor Kitchen. Met drie onafhankelijk van elkaar opererende hoofdbranders van 3.8 kWh, een infrarood achter- en hoofdbrander én een zijbrander waarop u bijvoorbeeld sauzen en soepen kunt bereiden is de Ligorio Top multifunctioneel.

Boretti Ibrido Top

Evenals zijn grote broer staat deze inbouw Ibrido Top voor eenvoud in design en een verbazingwekkende veelzijdigheid in het gebruik. De top is ideaal om in- of op te bouwen in een bestaande of nieuwe outdoor kitchen. Zowel gas- als kolenliefhebbers kunnen gebruik maken van deze barbecue: beide is mogelijk op dit model. Met twee grillroosters en één bakplaat is niets te gek. De verlichting van het kookgedeelte maakt het ook mogelijk om verder te grillen als het buiten al langzaam donker wordt. Voor de liefhebber van gemak en de echte rooksmaak. Geschikt voor indirect grillen i.c.m. kolen unit.

Grandhall Elite

De Elite GTI Built-in is voorzien van 3 RVS branders, een sear brander en een infrarood achterbrander. Met een kookoppervlak van 80 x 45 cm kan je gemakkelijk een BBQ-feestje in de tuin organiseren. De Elite Built-in is gemaakt van RVS waardoor die makkelijker schoon te maken is en een langere levensduur heeft. Met twee geëmailleerde gietijzeren Integrill grillrooster en één geëmailleerde gietijzeren plancha maak je diverse gerechten klaar op deze gasbarbecue.

Grandhall Maxim

Met de Grandhall Maxim GTI 4 Built-in heb je een gasbarbecue met een kookoppervlak van 80 x 44 cm. Van de built-in kan je een complete Island Set maken door de Maxim Island elementen. De barbecue is voorzien van het nieuwe Integrill-grillrooster dat ervoor zorgt dat je geen last hebt van oplaaiende vlammen en geen warmteverlies hebt. De Maxim Built-in is eenvoudig schoon te maken doordat je de gegalvaniseerde vetopvanglade aan de voorzijde makkelijk kan uitschuiven waardoor je de vetten en vleessappen ook verwijdert.

Grandhall Premium

De GTI3 is een zeer krachtige buitenkeuken. Een groot kookoppervlak van 45 x 61 cm, warmhoudrek, dekselthermometer, geëmailleerd grillrooster en drie krachtige branders; de GTI3 heeft het allemaal.

• 3 krachtige RVS branders met elektronische ontsteking • Groot kookoppervlak van L 45 x B 61 cm • Geëmailleerde gietijzeren grillroosters + bakplaat • Met warmhoudrek en dekselthermometer

Patton Patron Built-in 4-bruner

Inbouwmodel met 4 branders. Het 67 x 44 cm grote kookoppervlak bestaat uit twee grilroosters. Patton barbecues en outdoorkitchens zijn gemaakt van hoogwaardig geëmailleerd- gecoat- en/of roestvast staal.

BRANDERCAPACITEIT 4 Hoofdbranders. Totaal 19,6 kW.

KAP Roestvrijstaal dubbelwandig met gietaluminium zijstukken in de kleur antraciet, rvs-handgreep en temperatuurmeter.

BARBECUEFRAME Zwart geëmailleerd plaatstaal, rvs-branders met vlamoverloop en elektronische ontsteking. Frontpaneel rvs.

GRILLOPPERVLAK Grill roosters. Geëmailleerd warmhoudrooster. Geëmailleerde plaatstalen vlamverdelers.

Buitenkeukens worden alleen gemonteerd en niet geïnstalleerd/aangesloten.

*Inbouw BBQ's zijn geschikt om strak in te bouwen, maar bij Dijkhuis Meubels houden we standaard minimaal 1,5cm ruimte naast de BBQ om brandgevaar uit te sluiten. (Tevens handig bij het gebruik van een BBQ hoes). Wij zijn niet verantwoordelijk voor ondeugdelijk gebruik van de BBQ waardoor brand kan ontstaan. U dient de BBQ schoon te houden, de ruimtes intact te houden, de juiste gasaansluiting te gebruiken en nooit de BBQ continu op hoogste temperatuur met de kap dicht aan te laten staan. Lees dan ook altijd de gebruiksaanwijzing die bij de BBQ wordt geleverd.

Meer informatie
Diepte 60 cm of 80 cm
Breedte Naar keuze
Hoogte 90 cm
Hoogte bovenkant blad in cm 76

BEHANDELING BINNEN

Voor binnen meubelen kan er worden gekozen voor een kleurbehandeling (beits) en een beschermende behandeling (lak).

Beits:
Onbehandeld steigerhout heeft een bruine kleur. Dit kan behandeld worden met een beits of dekkende RAL-kleur. Beits is zeer goed vochtregulerend waardoor het vocht door de beitslaag naar buiten kan, zonder dat de verflaag beschadigd. Beits is verkrijgbaar in naturel, white-wash en grey-wash waarmee u het steigerhout kunt kleuren. Daarnaast kunnen we het hout ook voorzien van een dekkende verflaag in elke RAL-kleur.

(Onbehandeld - Naturel - Grey wash - White wash)

Lak:
Lak vormt een “toplaag” over het hout, waardoor het hout beschermd wordt tegen vochtintrede. Wij adviseren deze beschermende laag dan ook vooral bij badkamer meubels en eettafels. Wij gebruiken een matte, transparante lak zodat de beschermende laag zo min mogelijk zichtbaar is. Houdt echter wel rekening mee dat het hout iets donkerder wordt wat na verloop van tijd weer iets afneemt. Let wel op, lak biedt bijvoorbeeld geen bescherming tegen stoffen als aceton (nagellak verwijderaar).

BEHANDELING BUITEN

Wij adviseren om onze buitenmeubelen te behandelen met een olie. Deze olie is speciaal ontwikkeld voor onze buitenmeubelen van steigerhout. Behalve dat het hout beter bestand is tegen weersinvloeden wordt de levensduur er ook door verlengd. Als het meubel behandeld is hoeft u in principe de eerste twee jaar het meubel niet te onderhouden. Als u het meubel onderhoud dan dient u de bank licht op te schuren en opnieuw te behandelen met een olie. Tevens kan het meubel behandeld worden met een dekkende verf. Behalve de standaard drie kleuren die wij aanbieden kunnen wij het meubel ook behandelen met vrijwel elke andere kleur. De diverse behandelingen zijn bij ons per 1L en 2,5L na te bestellen.

Om te zorgen dat wij aan iedereen zijn wensen voldoen bieden wij de volgende behandelingen aan:

Naturel olie
De perfecte neutrale behandeling voor buiten. De kleur blijft redelijk gelijk aan de onbehandelde kleur, het trekt iets de kleur van het natuurlijke hout naar boven. In de olie zit een licht grijs pigment wat mooi op de knoesten van het hout zichtbaar blijft. Bij herhaaldelijk gebruik / onderhoud zal het meubel grijzer worden per behandeling. De olie zorgt er tevens voor dat het hout beter beschermt is tegen weersinvloeden en verlengt de levensduur.

White wash olie
Een niet dekkende behandeling waarbij de kleur van de gekozen houtsoort nog wat doorkomt. De houtnerf en knoesten blijven goed zichtbaar. White wash komt het beste tot zijn recht op oud steigerhout. De olie zorgt er tevens voor dat het hout beter beschermt is tegen weersinvloeden en verlengt de levensduur.

Grey wash olie
Dit is ook een niet dekkende behandeling waarbij de kleur van de gekozen houtsoort nog wat doorkomt. De houtnerf en knoesten blijven goed zichtbaar. De olie zorgt er tevens voor dat het hout beter beschermt is tegen weersinvloeden en verlengt de levensduur.

Nano coating:
Nano coating is een impregneermiddel dat wordt gemaakt op basis van water. De coating zorgt ervoor dat het hout wateraf- en vuilafstotend wordt maar toch kan blijven ademen. De coating kan op vele houtsoorten zoals steigerhout en douglas worden toegepast. Wij raden aan om op horizontale delen jaarlijks een nieuwe laag aan te brengen. Dit kan eenvoudig met onze kant en klare spuitflessen. Lees altijd de gebruiksaanwijzing voor gebruik!

Waar moet je op letten bij nano coating?

 • Wanneer u het gaat aanbrengen mag het niet te koud of te warm zijn.
 • U dient slechts één laag aan te brengen met spuit of roller.
 • U kunt nano coating ook aanbrengen over een beits laag.
 • Breng de nano coating altijd aan op een vetvrije ondergrond.
 • Nano coating is transparant en vertraagd de groei van schimmels/algen.
 • Na aanbrengen moet de coating 24 uur drogen.

RAL verf:
Dekkende verf, zijdeglans RAL kleur. Een dekkende behandeling welke zowel voor binnen als buiten geschikt is. Bij buiten gebruik zal het meubel sneller opnieuw behandeld moeten worden in vergelijking met een olie, zeker de vlakke delen zijn onderhevig aan weer en wind.

HOUTSTALEN

Wij bieden u de mogelijkheid om houtstalen toe te sturen. Let wel op, behandelingen van hout kunnen anders uitpakken dan de houtstaal. Hout is een natuurproduct dat afhankelijk is van het gebied waar de boom vandaan komt, de ligging in het bos, het klimaat, hoe lang geleden is het hout gekapt enz. Dit alles kan invloed hebben op de opname van de behandeling door het hout. Ook kan er verschil zitten doordat het meubel pas gespoten is en de kleurstaal al langer ligt. U kunt dan ook niet reclameren mocht de houtstaal afwijken.

KUSSENS

Schuim:

Wat is een loungebank zonder heerlijke kussens?
Of u nu kiest voor een strakke of comfy look met plofkussens, onze dames maken de kussens perfect op maat. Voor beide opties gebruiken we een 10cm zitkussen met een SG35 kwaliteit. SG staat voor soortelijk gewicht, het getal geeft de hoeveelheid product per volume aan. SG35 is dan ook een zeer stevig schuim, waardoor er geen kans is op zitkuilen. Voor de "strakke" rugkussens gebruiken we 8cm dik SG30 schuim. De plofkussens worden gevuld met vlokken van hetzelfde materiaal.


Stof:
U heeft de keus uit standaard en exclusieve Sunproof stof
De kwaliteit tussen standaard en exclusieve kussens is hetzelfde. De standaard stof is een gladde éénkleurige stof, de exclusieve stof is bijvoorbeeld meerkleurig, geweven of met een motiefje. Sunproof® outdoor stoffen zijn getest volgens de enige echte testmethode voor buitengebruik; BS EN ISO-B04. Deze testmethode test niet alleen de kleurechtheid en UV-bestendigheid van de stoffen maar ook het verweringsproces. Aangezien outdoor stoffen het hele jaar door blootgesteld worden aan zware weersomstandigheden is dit de enige norm die aantoont dat de stof jarenlang mooi en fris blijft. Daarnaast beschikken Sunproof® stoffen ook over alle andere noodzakelijke eigenschappen voor buiten zoals water- en vuilafstotend, chloor- en zeewaterbestendig, schimmelvrij, etc. En natuurlijk denken we tijdens de productie ook aan het milieu; Sunproof® stoffen zijn Oeko-Tex standard 100 gecertificeerd en zijn recyclebaar.

Onderhoudstips:

 • De meeste vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden door het deppen met lauw water en afwasmiddel.
 • Bleekmiddelen kunnen indien nodig gebruikt worden.
 • Door de ritssluiting zijn de kussens wasbaar op 40 graden.
 • Als de stof gewassen is, moet deze aan de lijn gedroogd worden, of droogtrommel gedroogd met beperkte warmte.
 • Olefin droogt zeer snel.
 • Olefin hoeft niet gestreken te worden.
 • ACHTERKANT OPEN/GESLOTEN

  Achterkant open

  Wij bieden u de optie aan om de achterkant open te laten. Wanneer de achterkant van de bank niet in het zicht staat, kunt u ervoor kiezen deze open te laten. Dit scheelt natuurlijk extra hout en productietijd, waardoor de bank goedkoper wordt.

  Achterkant dicht

  Wanneer de achterkant in het zicht staat is het fraaier om deze dicht te maken. Uiteraard wordt de achterkant gesloten met hetzelfde hout als de rest van de bank. tevens blijft de binnenkant beter beschermd tegen eventuele weersinvloeden.

  HOUTSOORTEN

  Steigerhout voor buiten

  Oorspronkelijk kwam steigerhout rechtstreeks van de steigers en zaten de schroeven/spijkers/cementresten er nog in/op. Tegenwoordig wordt het hout verouderd gemaakt, waardoor de planken netter zijn. Desondanks kunnen we nooit uitsluiten dat er oneffenheden in de planken zitten zoals scheuren/knoesten harsvlekken en kleurverschil. Uiteraard wordt het hout door ons goed geschuurd. Het onbehandelde steigerhout heeft een bruine kleur en is leverbaar in 3 en 4,5 cm. Voor buiten gebruiken wij uitsluitend hout dat is terug gedroogd tot 18% vochtgehalte, wat ideaal is om meubels te maken. Doordat het wordt terug gedroogd kan er verschil zitten in de breedte van de planken, het schommelt tussen 19,3 en 20cm. Bladen en zullen hierdoor in de breedte niet de exacte afmeting hebben zoals selecteerbaar. Ook de diepte van onze banken kunnen hierdoor afwijken. Een tafelblad van 100cm zal tussen 95 en 100cm worden. Ook kan er verschil zitten in houtkleur. Dit is afhankelijk uit welk gebied de boom komt, waar in het bos staat de boom, levensduur enz. De ene boom zal de kleurbehandeling beter opnemen dan de andere

  Steigerhout voor binnen

  Voor binnen gebruiken we geschaafd steigerhout, wat een netter effect heeft. Desondanks kunnen we nooit uitsluiten dat er oneffenheden in de planken zitten zoals scheuren/knoesten harsvlekken en kleurverschil. Het onbehandelde steigerhout voor binnen heeft een bruine kleur en is leverbaar in 3 en 4,5 cm. Dit hout wordt verder terug gedroogd tot 12%, waardoor de werking minimaal is. Doordat het wordt terug gedroogd kan er verschil zitten in de breedte van de planken, het schommelt tussen 19,3 en 20cm. Bladen zullen hierdoor in de breedte niet de exacte afmeting hebben zoals selecteerbaar. Een tafelblad van 100cm zal tussen 95 en 100cm worden. Ook kan er verschil zitten in houtkleur. Dit is afhankelijk uit welk gebied de boom komt, waar in het bos staat de boom, levensduur enz. De ene boom zal de kleurbehandeling beter opnemen dan de andere
  Wilt u het ruwe steigerhout effect ook voor binnen? We kunnen de buiten planken ook extra laten terug drogen, neem daarvoor contact ,met ons op.

  Steigerhout algemeen

  Hieronder vindt u enkele voorbeelden wat voorkomt bij steigerhout voor zowel binnen als buitengebruik. Dit voldoet aan de norm en maakt onze meubels uniek. Reclameren is derhalve niet mogelijk.


  Noestgaatjes van ca. 1-1,5cm

  Harsplekjes van ca. 3cm

  Kopse kanten zijn lichter, het hout heeft alleen aan de buitenkant de verouderde look

  latafdrukken ontstaan bij het proces en horen bij de used-look van steigerhout

  latafdrukken ontstaan bij het proces en horen bij de used-look van steigerhout

  Bij het zaag- en schaafproces kunnen oneffenheden ontstaan in het hout

  Douglas hout

  Douglas hout is één van de hardste naaldhoutsoorten waardoor het kwalitatief beter is dan steigerhout. Wij gebruiken uitsluitend geschaafd Douglas dat rechtstreeks uit het Schwarzwald komt. Het hout wordt speciaal voor ons terug gedroogd zodat de schimmels in het hout, worden gedood. U ziet bij ons dus niet de "groene schimmelplekken" die vaak in het Douglas zitten. Ondanks dit alles kunnen we ook bij Douglas niet uitsluiten dat er scheurtjes/knoesten/harsvlekken en kleurverschil in zit. Douglas is geel/oranje kleurig waardoor de uitstraling geheel anders is dan van steigerhout. Na verloop van tijd zal het Douglas vergrijzen en kunnen er scheuren in het hout ontstaan.

  Geen recht op herroeping of teruggave

  Indien meubelen worden gemaakt volgens klantspecifieke wensen of op maat gemaakt voor persoonlijke behoeften, bestaat er voor dit artikel geen herroepings- of retourrecht voor de consument.

  Stalen

  Wij bieden de mogelijkheid om houtstalen op te sturen. Let wel op, hout is een natuurproduct en kan afwijken op kleur en oneffenheden zoals boven beschreven. U kunt dus niet reclameren indien het meubel afwijkt van de kleurstaal.

  Anderen bekeken ook