Kussens

KUSSEN OP MAAT

BEKIJK

PLOFKUSSEN

BEKIJK

SIERPLOFKUSSEN

BEKIJK

SIERKUSSEN

BEKIJK

LOUNGESETKUSSENS

BEKIJK

LOSSE STOF

BEKIJK

KUSSENS OP MAAT

Kussens op maat, loungekussens, lounge kussens

Bent u een type dat graag in de tuin zit als het weer het even toe laat? Dan is een perfecte zitplek belangrijk om optimaal te genieten. Een sterke en mooie tuinset is daarbij belangrijk, maar een goed en comfortabel kussen voor in uw bank of stoel is daarbij net zo essentieel. Wij helpen u graag bij het vinden van een kussen dat perfect bij u past, met onze kussens op maat. Met onze kussens zorgen wij ervoor dat u in een ergonomische zithouding kunt genieten. Bovendien kunt u uw kussens naar eigen wens samenstellen, waardoor ze ook nog goed bij uw oorspronkelijke tuinset passen.

Wat is er fijner om op een zwoele zomeravond lekker weg te zakken in een loungebankje of een fijne tuinstoel in uw eigen achtertuin. Of om overdag in uw tuinset lekker bij te kleuren. Met onze kussens op maat maken wij het nog aangenamer voor u. Wij werken met de beste kwaliteit aan materialen. Wij vinden het daarnaast belangrijk dat de kussens goed passen bij uw tuinset en uw tuin. Daarom kunt u zelf kiezen in welke kleur de kussens op maat bij u worden aangeleverd.

Wij leveren onze loungekussens zo snel mogelijk, zonder daarbij de goede kwaliteit te verliezen. U kunt bij ons kiezen uit meerdere soorten kussens. Bekijk daarom rustig ons aanbod. Bent u een type dat het liefst in een plofkussen plaats neemt, dan staan wij voor u klaar. Maar wij leveren ook rechte rugkussens en ronde rugkussens. Als alternatief kunt u ook kiezen voor schuine rugkussens. Het is maar net in welk kussen u het fijnst zit. Het op maat maken van uw kussens gaat in enkele eenvoudige stappen. Geef ons uw wensen door en wij gaan zo spoedig mogelijk voor u aan de slag.