Slaap-badkamer

WASTAFELS

BEKIJK

BEDDEN

BEKIJK

KINDERBEDDEN

BEKIJK

HOOGSLAPERS

BEKIJK

KLEDINGKASTEN

BEKIJK

BUREAUS

BEKIJK

COMMODES

BEKIJK

NACHTKASTJES

BEKIJK

SLAAPKAMER VAN STEIGERHOUT

Als er iets belangrijk is voor een slaapkamer dan is het wel een sfeer van rust. Het is de plek waar u zich ontspant en weer oplaadt. Daarom wordt er voor de slaapkamer over het algemeen gekozen voor een ingetogen inrichting. Toch is het ook prettig om een ruimte waar u veel tijd doorbrengt een eigen karakter mee te geven. Dat hoeft niet met schreeuwende kleuren en druk design te gebeuren. De steigerhouten meubelen van Chris Dijkhuis stralen zowel de rust als de eigenheid uit die bij uitstek bij een slaapkamer passen.

Slaapkamer van steigerhout - zelf samenstellen

Het steigerhout waar de bedden en kasten van gemaakt zijn, leent zich uitstekend voor fraaie, strakke ontwerpen. Het hout heeft van zich zelf al heel veel karakter. Het massieve materiaal maakt de bedden van steigerhout tot een robuust, stijlvol middelpunt van iedere slaapkamer.

Modellen die bij u passen

Het karakter van het hout komt het best tot zijn recht in rechthoekige, elementaire vormen. Daarom zijn onze bedden opgebouwd uit rudimentaire blokken en lange, rechte planken. Dat geldt niet alleen voor de standaard vormen van één- en tweepersoonsbedden, maar ook voor de verschillende hoogslapers en bedstee uit ons assortiment. Daarnaast benadrukken we met eenvoudige ontwerpen de ook kracht van het steigerhout in de kasten die we voor de slaapkamer fabriceren. Spreekt het materiaal en ontwerp van onze bedden u aan maar ziet u geen modellen die bij of in uw slaapkamer passen? Neem dan gerust contact op. Wij maken ook graag bedden of andere meubels van steigerhout op maat voor uw slaapkamer.

BADKAMERMEUBELEN VAN STEIGERHOUT

Steigerhout in de badkamer? Waarom niet. Steigerhout is een mooie houtsoort wat zeker tegen een stootje kan. En zeker tegen water. Meubels van steigerhout geven je badkamer een natuurlijke, nautische uitstraling: alsof u in een strandhuis woont. Badkamermeubels van steigerhout kunnen overigens ook op maat gemaakt worden.


Badkamer, spiegel van steigerhout

Een badkamer kan niet zonder spiegels. U heeft uw spiegelbeeld immers nodig bij het opmaken of scheren. Spiegels van steigerhout zullen echte blikvangers zijn in uw badkamer, dankzij de prachtige lijsten. Wanneer u van steigerhouten meubels en accessoires houdt dan is een spiegel van deze houtsoort echt een musthave. Ook voor bijvoorbeeld de woonkamer of de hal.


Badkamerkasten van steigerhout

In de badkamer heeft u natuurlijk ook opbergruimte nodig voor cosmetica, shampoo, scheerspullen en handdoeken. Een mooie badkamerkast van steigerhout biedt deze opbergruimte en is natuurlijk gewoon mooi om te zien. U kunt de badkamerkasten uiteraard op maat laten maken.


Badkamermeubel van steigerhout met wastafel

Houdt u van die landelijke look in uw huis wat steigerhout geeft? Dan is een badkamermeubel van steigerhout ook echt een musthave. De wastafel bestaat uit een heuse tafel – al dan niet met opbergruimte, zoals laden of een kastje – waarop de waskom geplaatst wordt. U kunt kiezen uit diverse waskommen, maar bij steigerhout past eigenlijk natuursteen het beste voor een robuust, maar zeer stijlvol effect. Alle badkamermeubels kunnen op maat gemaakt worden en geheel naar uw smaak worden vervaardigd. Vraagt u eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.