Hoekbank

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
 1. SALE
  Hoekbank Raalte
  Normale prijs € 599,00 Speciale prijs € 499,00
 2. SALE
  Hoekbank Arnhem
  Normale prijs € 599,00 Speciale prijs € 529,00
 3. SALE
  Hoekbank Aadorp
  Normale prijs € 599,00 Speciale prijs € 529,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina

EEN STEIGERHOUTEN HOEKBANK

Als de lente begint zijn veel mensen bezig met het aanpassen en inrichten van hun tuin. Wilt u ook nieuwe meubels voor uw tuin? Denk dan eens aan de aanschaf van een hoekbank van steigerhout. Niet alleen past een steigerhouten hoekbank in de botanische en groene trend van nu, maar het is door het hergebruikte hout ook nog eens bijzonder duurzaam. De hoekbank van steigerhout is perfect voor buiten, want het steigerhout is bestendig tegen alle weersomstandigheden. Maar een steigerhouten hoekbank kan ook makkelijk binnen staan. Hebt u een industrieel interieur? Dan past zo’n hoekbank van steigerhout daar perfect bij. Immers de industriële stijl kenmerkt zich door robuust, ruig en stoerheid. Die uitstraling heeft een steigerhouten hoekbank ook. Terwijl als het aankleedt met linnen en zachte kleuren past zo’n bank ook heel goed in een landelijke inrichting. Binnen of buiten, de hoekbank van steigerhout past in iedere omgeving.  

Modellen steigerhouten hoekbank

Alle steigerhouten hoekbanken worden bij ons op maat gemaakt. U hebt de keuze uit drie modellen. Het best verkochte en meest populaire model heeft een rechte armleuning. Doordat de armleuningen breed zijn kunt u er bijvoorbeeld een glas drank op zetten of als tafeltje gebruiken. Het andere model bestaat uit een schuine armleuning. Zeker als u een hoekbank van steigerhout voor in huis wilt kopen is dit een handige optie. U kunt er namelijk lekker op liggen als u zich in de hoek wilt nestelen. Daarnaast is er ook een hoekbank van steigerhout met een verhoogde zit. Dit is ideaal als u de steigerhouten hoekbank wilt gebruiken bij de eetkamer. U kunt bij alle modellen kiezen of u een dichte of een open achterkant wilt.

Kussens voor op de bank

De steigerhouten hoekbank kunt u het best bekleden met kussen. Dit zorgt voor meer zitcomfort. De kussen voor de hoekbank worden net zoals de banken door ons zelf gemaakt en kenmerken zich dan ook door een hoge kwaliteit . Ook hierin hebt u weer meerdere mogelijkheden. U hebt de keuze uit twee types kussens, namelijk rechte kussens en plofkussens. De rechte kussen zijn strakke kussens die ervoor zorgen dat u comfortabel op de steigerhouten hoekbank kunt zitten. De rechte kussens zijn altijd 10 cm dik en de rugkussens zijn 8 cm dik. De plofkussen zijn kussens die wat voller en ruimer zijn, waardoor ze een meer relaxed gevoel geven. De hoogte en breedte van deze kussen worden afgestemd op de op maat gemaakt hoekbank van steigerhout. Daarnaast hebt u de keuze uit meer dan 40 kleuren voor de stof van de kussens.

​Behandeling hoekbank van steigerhout

Het is aan te raden dat wij uw hoekbank van steigerhout behandelen met een olie. Het voordeel om het door ons te laten doen, is dat wij dit in een spuitcabine doen waardoor het gehele oppervlak van alle planken behandeld worden. Er wordt geen stukje overgeslagen. Deze olie trekt in het hout en zorgt voor een langere levensduur. Als de bank buiten staat is deze beter bestand tegen de weersinvloeden. Na 2 jaar kunt u, afhankelijk van de staat van de bank, deze opnieuw behandelen. Dan is het een kwestie van licht opschuren en opnieuw de olie aanbrengen. De olie is verkrijgbaar in 1 of 2,5 liter verpakking en te bestellen onder het kopje accessoires/diversen. De kopse kanten van uw bank zullen in het begin wat lichter zijn maar na verloop van tijd meer bijkleuren.