Inrichting

HORECA

BEKIJK

WINKEL

BEKIJK

KANTOOR

BEKIJK

BAR/BALIE

BEKIJK

VERHUUR

BEKIJK

VOORBEELDEN

BEKIJK

WINKELINRICHTING VAN STEIGERHOUT

Op zoek naar een unieke manier om uw winkelinrichtingte realiseren? Laat u dan eens inspireren door ons ruime aanbod in meubels van steigerhout. Dit robuuste materiaal is een karakteristieke basis om uw winkel mee in te richten. Zo is het ideaal om stevige kasten en stellages van te maken, waarin u uw producten uit kunt stallen. Steigerhout is op die manier niet alleen praktisch, maar ook nog eens een aanvulling op de uitstraling van uw winkelinrichting.


WINKELINRICHTING SFEERVOL MET STEIGERHOUT

Steigerhout straalt warmte, gezelligheid en levendigheid uit. Het hout is niet zo kil als de kasten en tafels die zo uit de fabriek komen. En omdat we ook meubels op maat maken voor uw winkelinrichting, bent u er altijd van verzekerd dat het aansluit op de sfeer in uw bedrijfsruimte. Bijvoorbeeld met handige kasten, maar net zo goed met mooie tafels. Uw klanten zullen zich snel thuis voelen als ze met een kopje koffie bij u aan de steigerhouten tafel zitten.


WINKELINRICHTING, STEVIG EN BETROUWBAAR

In uw winkelinrichting wilt u natuurlijk kunnen rekenen op kasten, tafels en andere meubels die stevig en betrouwbaar zijn. Onze meubels van steigerhout worden vakkundig ontworpen en gemonteerd, zodat u deze met een gerust hart voor uw winkelinrichting kunt gebruiken. De neutrale kleur zorgt ervoor dat het materiaal naadloos aansluit op ieder interieur en daarbij net dat beetje extra sfeer geeft. Een ideale oplossing dus, zowel praktisch als qua looks!